Brittany Murphy s-a stins din viata la numai 32 de ani

Luni, 21 Decembrie 2009, Categoria: Noutati

Brittany Murphy s-a stins din viata la numai 32 de ani Actrita americana Brittany Murphy, pe care o cunoasteti din rolurile ei in "Tinerete furata", "8 Mile" sau "Sin City" s-a stins din viata duminica intr-un spital din Los Angeles, din cauze naturale.

Decesul actritei in varsta de numai 32 de ani a fost pronuntat duminica seara, la spitalul Cedars-Sinai, la doua ore dupa ce Murphy a fost gasita fara cunostinta la dus, in locuinta sa din Hollywood Hills. Purtatorul de cuvant al Institutului de medicina legala din Los Angeles a declarat ca Brittany a murit din cauze naturale, dar ca o autopsie va fi efectuata in urmatoarele zile.

Nascuta in Atlanta, la 10 noiembrie 1977, Brittany Murphy a crescut in New Jersey, iar la inceputul anilor '90 s-a mutat la Los Angeles impreuna cu mama sa, pentru a urma o cariera in actorie. Si-a facut debutul pe ecrane cu roluri minore in seriale de televiziune si reclame TV, aparand mai apoi alaturi de staruri precum Michael Douglas, Eminem, Angelina Jolie sau Ashton Kutcher (cu care a avut si o scurta poveste de dragoste, in 2003).

Murphy si-a imprumutat vocea si unor personaje animate, precum Luanna Platter din serialul "King of the Hill" sau Gloria, unul din pinguinii din "Happy Feet".
  
asdasd