Au inceput inscrierile pentru Astra Film Festival

Miercuri, 9 Februarie 2011, Categoria: Festival

Au inceput inscrierile pentru Astra Film Festival Astra Film Festival, festivalul international de film documentar de la Sibiu, a deschis sesiunea de inscrieri pentru cea de-a 11-a editie, ce se va desfasura in perioada 25-30 octombrie 2011.

Data limita pentru aplicatii este 1 mai a.c.

AFF invita regizorii si producatorii din toata lumea sa inscrie cele mai recente productii la cea de-a 11-a editie a festivalului fiind acceptate documentare creative produse incepand cu anul 2008, ce se inscriu in una din cele patru sectiuni competitionale:

INTERNATIONAL (filme documentare realizate in afara Europei)

EUROPA (filme documentare despre Europa);

ROMANIAN DOCUMENTARIES (filme documentare despre Romania);

STUDENT DOCS (filme documentare realizate in cadrul unor scoli de film sau programe de pregatire specializate)

AFF nu selecteaza filme de animatie, filme experimentale, reconstituiri si docu-drame. AFF nu acorda taxa de vizionare filmelor inscrise in competitie. Regizorii filmelor selectate sunt invitati pe intreaga perioada a festivalului (costurile de cazare + masa sunt acoperite de catre organizatori.)

Pentru a participa la preselectia pentru competitie, regizorii sau producatorii trebuie sa completeze formularul online, aflat pe site-ul oficial www.astrafilm.ro, apoi sa trimita prin posta un DVD preview al peliculei lor.

Rezultatele preselectiei se vor anunta la sfarsitul lunii august.
  
asdasd