Astra Film ON TOUR Est si Vest

Luni, 4 Martie 2013, Categoria: Noutati

Astra Film ON TOUR Est si Vest Dupa Bucuresti si Cluj Napoca, Caravana Astra Film Isi continua calatoria la Iasi si Timisoara. In saptamana 4-9 martie, pasionatii de film documentar din Banat si Moldova sunt asteptati la o “cura” de film documentar.

Productii romanesti si internationale, distinse cu premii si aprecieri la ultima editie Astra Film Festival, vor fi proiectate In cadrul ambiantei relaxate de la Carturesti Iasi si Carturesti Timisoara.

Programul cuprinde 14 filme de exceptie cu cele mai variate tematici: de la idealul iubirii, la lumea haotica a metroului parizian sau viata claustrofoba a gangsterilor din Africa de Sud. Subiecte contemporane legate de mediul Inconjurator, emigrarea ilegala pentru munca sau tranzitia sociala si economica se regasesc de asemenea In selectia caravanei. Nu lipsesc nici documentarele amuzante sau cele profund umane.

Caravana Astra Film continua sa strabata tara cu bucuria de a oferi cinefiliilor o selectie de filme din programul celei mai recente editii a festivalului international de film documentar ASTRA FILM SIBIU, filme care au starnit emotii si dezbateri insufletite toamna trecuta.

In saptamanile urmatoare, Caravana ASTRA FILM isi continua calatoria si In alte orase.

Pentru pasionatii de documentar din Sibiu CINEMATECA ASTRA FILM continua sa fie deschisa In fiecare joi. In 7 martie este programat filmul german Jucatoarele de sah de Stephan Hilpert, un documentar despre a pierde si a castiga Intr-un sport in care jucatorii lupta cu cea mai ascutita dintre arme: mintea.

Caravana ASTRA FILM a fost initiata In 1998. Debutul a fost facut printr-un experiment de restitutie culturala Intr-un sat de pastori, primul eveniment de acest fel In Romania. Caravana ASTRA FILM aduce filmul la spectatori si ofera cinefililor acces la productii de marca ale cinemaului de non-fictiune din toata lumea. Caravana ASTRA FILM a calatorit In multe locuri din tara si din strainatate.
  
asdasd