Ziua HBO la TIFF 2011

Luni, 6 Iunie 2011, Categoria: Festival

Ziua HBO la TIFF 2011 Devenita deja o traditie la Festivalul International de Film Transilvania, Ziua HBO va propune joi, 9 iunie 2011, doua productii originale HBO, castigatoare ale premiilor Emmy, Globul de Aur sau selectionate la festivaluri de prestigiu.

You don’t know Jack (Doctorul Moarte) este un film biografic despre Jack Kevorkian, doctorul care a uimit lumea atacand frontal dezbaterea viata-moarte cu a sa „masina a milei” si a realizat prima sinucidere asistata. Laureatul cu Oscar Al Pacino joaca in filmul lui Barry Levinson rolul unui om care este obsedat de contestarea regulilor dupa care ne ghidam si care insista cu incapatanare sa incalce legea pentru a reusi.

Special relationship (O relatie speciala) povesteste relatia dintre fostul prim-ministru britanic Tony Blair si Bill Clinton. Distributia filmului ii reuneste pe Dennis Quaid, Michael Sheen si Adam Godley.

Si in acest an, HBO Romania ofera sectiunile No limit si What’s Up, Doc? in cadrul Festivalului International de Film Transilvania. Prezenta HBO la TIFF este completata de Cinemax care ofera sectiunea 3x3.

In cadrul Galei Festivalului International de Film Transilvania, vor fi anuntati castigatorii Concursul National de Scenarii initiat de HBO Romania si organizat in parteneriat cu TIFF. Anul acesta au fost inscrise in concurs 316 scenarii din care 106 la categoria lung metraj, 195 la categoria scurt metraj si 15 la sectiunea documentar.

Intrarea este libera la toate proiectiile productiilor originale HBO in cadrul TIFF.
  
asdasd