Week-end cu mama, de maine pe DVD

Joi, 23 Aprilie 2009, Categoria: DVD & Blu-Ray

Week-end cu mama, de maine pe DVD Dupa o luna de la lansarea in cinematografe, pelicula romaneasca "Weekend cu mama", este adusa de Pro Video, din 24 aprilie pe DVD.

Scenariul filmului a fost unul dintre castigatoarele concursului CNC din 2005 si abordeaza un subiect extrem de mediatizat – rata copiilor abandonati, a caror parinti pleaca la munca in strainatate.

Mult prea tanara pentru a infrunta necunoscutul vietii, Cristina (Adela Popescu) opteaza pentru un stil de viata haotic, lasandu-se prada drogurilor, in ciuda faptului ca are o fetita, in varsta de 2 ani, a carei responsabilitate este. In urma cu 15 ani, Luiza (Madeea Marinescu), mama Cristinei, pleca in Spania, lansand-o pe fiica sa, pe atunci in varsta de 3 ani, in grija rudelor. Acum, Luiza revin in tara, dar are de infruntat o realitate socanta – Cristina a fugit de acasa, este dependenta de droguri si are la randul sau un copil, lasat in grija unui orfelinat.

Stere Gulea povesteste ce l-a determinat sa abordeze acest subiect al societatii romanesti: "Faptul ca exista tineri consumatori de droguri, in mentalitatea romanesca nu este un lucru acceptat usor, iar tinerii sunt vazuti ca infractori. Eu cred ca trebuie sa vedem de ce ajung la astfel de decizii, ce lucruri ii conduc la droguri. Este vorba despre efortul nostru de a intelege oamenii si, in special, tinerii, de a prezenta lumea lor in Romania de azi."

Cu o serie de cadre cutremuratoare, filmate chiar la Spitalul de Neurologie din Bucuresti, "Weekend cu mama" este drama unor tineri cazuti prada greselilor vietii. Distributiei filmului se alatura si Tudor Aroron Istodor, Ion Sapdaru, Gheorghe Dinica, Adi Vasluianu, Razvan Vasilescu si Florin Zamfirescu.

"Weekend cu mama", din 24 aprilie pe DVD, in toata tara, in marile centre comerciale si magazinele de specialitate, la un pret recomandat de 39.9 Ron.
  
asdasd