Un nou serial in premiera, SPARTACUS: ZEII ARENEI

Joi, 10 Martie 2011, Categoria: Recomandari TV

Un nou serial in premiera, SPARTACUS: ZEII ARENEI Spartacus: Zeii Arenei spune povestea primului campion al Casei Batiatus, Gannicus, carismaticul gladiator ce isi doreste sa devina campion in Capua. Actiunea serialului se petrece intr-o perioada dura, cand onoarea devenea din ce in ce mai importanta.

Casa Batiatus se bucura de tot mai mult succes, mai ales datorita campionului Gannicus, al carui talent in manevrarea sabiei e egalat numai de pasiunea sa pentru vin si femei. Acestea sunt vremurile pe care le-a asteptat tanarul Batiatus. E gata sa-si dea tatal la o parte si sa preia controlul asupra averii. Pentru a se asigura ca gladiatorii sai sunt cei mai bine cotat¬i, va trada pe oricine. Alaturi de el o are pe Lucretia, loiala sa so¬tie, iar impreuna nu se vor da in laturi de la nimic – vor amagi oamenii, vor pune mana pe putere si vor seca de bani orasul Capua. Toate acestea, in povestea ce preceda evenimentele din Spartacus: Nisip Insangerat.

Distributia principala a serialului ii reuneste pe Dustin Clare (Satisfaction, Underbelly, McLeod's Daughter) in rolul lui Gannicus; John Hannah (The Mummy, Four Weddings and a Funeral) in rolul lui Batiatus; Lucy Lawless (Xena: Printesa razboinica) in rolul Lucretiei si Peter Mensah (300, The Incredible Hulk) in rolul lui Oenomaus.

In alte roluri ii puteti vedea pe Jeffrey Thomas (Shark in the Park, Mercy Peak) ce il interpreteaza pe Titus, tatal lui Batiatus; Jaime Murray (Dexter, Valentine) ce o interpreteaza pe Gaia si Marisa Ramirez (General Hospital, The Young and the Restless) ce o interpreteaza pe Melitta.

HBO Romania va difuza incepand din 25 martie, in premiera, serialul Spartacus: Zeii Arenei. Acesta va putea fi urmarit in fiecare vineri, incepand cu ora 22:00.
  
asdasd