Un Craciun cu Stefan Banica

Joi, 3 Decembrie 2009, Categoria: Noutati

Un Craciun cu Stefan Banica Stefan Banica Jr. va sarbatori sambata, 5 decembrie, cu incepere de la ora 17.00, la Baneasa Shopping City, alaturi de echipa Ho Ho Ho, atat lansarea pe DVD a primei comedii romanesti de Craciun, cat si a celui mai recent album al sau, "Un Craciun cu Stefan Banica".

Alaturi de Stefan Banica, vor veni in intampinarea lui Mos Nicolae si vor imparti autografe celor prezenti la eveniment si actorii Bogdan Iancu, Pavel Bartos, Alina Chivulescu si Raisa Mihai.

Distribuit in exclusivitate de Pro Video, DVD-ul Ho Ho Ho poate fi achizitionat incepand cu 5 decembrie din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate din tara, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, la un pret de 39.9 RON. DVD-ul cuprinde un numar impresionant de bonusuri, printre elementele speciale de care vor beneficia cumparatorii DVD-ului numarandu-se 4 versiuni de making of, precum si trailerul filmului.

Cel care semneaza regia primei comedii romanesti de Craciun este Jesus del Cerro, un celebru regizor spaniol care in Romania a semnat productiile Cu un pas inainte (2007), Contratimp 1 (2008) si Contratimp 2 (2009). Filmarile comediei Ho Ho Ho au durat patru saptamani si au fost realizate in cadrul centrului comercial Baneasa Shopping City, fiind conduse de catre Alma Sarbu si Patricia Poienaru, in calitate de producatori.

La 9 ani de la editarea primei sale compilatii de Craciun, Stefan Banica revine cu albumul "Un Craciun cu Stefan Banica", un nou material discografic dedicat sarbatorilor de iarna, care pe langa piese traditionale de Craciun atent selectate din repertoriul national si international, cuprinde si noul cantec Ho Ho Ho. Melodia care promoveaza albumul se afla si pe coloana sonora a filmului Ho Ho Ho, o pelicula clasica de Craciun, care va aduce din 5 decembrie pe DVD, o poveste despre prietenie, familie, si nu in ultimul rand despre faptul ca nimic nu e imposibil atunci cand iti doresti ceva cu adevarat.
  
asdasd