Incasari monstruoase pentru Saga Amurg: Luna Noua

Luni, 23 Noiembrie 2009, Categoria: Noutati

Incasari monstruoase pentru Saga Amurg: Luna Noua Cele mai spectaculoase incasari din 2009 au fost realizate weekendul acesta de Saga Amurg: Luna Noua, un film care a cumulat in doar trei zile venituri de aproximativ 141 de milioane de dolari, doar in SUA.

Situandu-se pe locul trei in topul premierelor cu cele mai mari incasari din toate timpurile, Saga Amurg: Luna Noua a fost surclasat doar de lansarile blockbusterelor Cavalerul Negru/ The Dark Knight si Omul-paianjen 3/ Spider-man 3.

Conform asteptarilor, si premiera Luna Noua a doborat o impresionanta serie de recorduri, producatorul Summit Entertainment, afirmand ca mult-asteptata continuare a fenomenului Amurg/ Twilight este de departe filmul cu cele mai multe bilete vandute in avans din istoria cinematografiei. In plus, transmisiunea live a premierei Luna Noua din Los Angeles a atras peste 3 milioane de utilizatori ai retelei sociale MySpace, unde ceremonia a putut fi vizionata in exclusivitate.

Si in Romania fanii au avut ocazia de a se pregati cum se cuvine pentru premiera Saga Amurg: Luna Noua, pana in momentul de fata inregistrandu-se peste 17.000 de bilete rezervate la cinematografele din tara si mai mult de 3000 de bilete vandute.

In plus, peste 1000 de spectatori au ales sa revada Twilight/Amurg intr-o singura saptamana, semn ca si in Romania fenomenul sagai incepe sa ia amploare.

Distribuit in Romania de MediaPro Distribution, Saga Amurg: Luna Noua va avea premiera din 27 noiembrie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Starplex, Cityplex, Cinema City (Cluj, Iasi, Timisoara, Pitesti, Bacau, Cotroceni), Odeon Cineplex (Cluj) si Lotus (Oradea).
  
asdasd