S-au pus in vanzare biletele pentru Saga Amurg: Luna Noua

Luni, 9 Noiembrie 2009, Categoria: Noutati

S-au pus in vanzare biletele pentru Saga Amurg: Luna Noua Fanii celebrei serii Saga Amurg au parte de noi surprize, pentru ca din 9 noiembrie se pot asigura ca sunt primii care vizioneaza Saga Amurg: Luna Noua, cumparandu-si din timp bilete, la cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Light Cinema, Starplex, Cityplex, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cotroceni, Cluj, Iasi, Timisoara, Pitesti, Bacau).

Primii cumparatori vor fi premiati pe loc, chiar la casele de bilete ale cinematografelor participante la promotie, cu unul dintre sutele de premii speciale puse la dispozitie de catre MediaPro Distribution. Printre sutele de premii originale Luna Noua se numara: genti, placute de identificare, pixuri, portofele, brelocuri, postere si trading cards.

Cea de-a doua ecranizare a celebrei serii Amurg, Luna Noua, depaseste granitele timpului si ale lumii pe care o cunoastem, alaturi de Bella si Edward, care sunt acum capabili sa isi sacrifice viata pentru a-si salva povestea de iubire. Un rol decisiv il vor avea fiintele supreme din clanul Volturi, cei care impart legea printre vampiri, conducatorii nemilosi care nu se dau in laturi de la nimic pentru a mentine secreta existenta vampirilor.

Suspansul si pasiunea se continua cu si mai multe personaje noi, mult mai multa actiune, secrete stravechi si mistere adanci, in Saga Amurg: Luna Noua; din 27 noiembrie, in cinematografe.

In plus, din 13 noiembrie, fanii infocati ai sagai pot revedea celebrul Twilight/ Amurg, numai in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Odeon Cineplex (Cluj).
  
asdasd