UMA Film Fest 2008

Vineri, 12 Decembrie 2008, Categoria: Noutati

UMA Film Fest 2008 Asociatia Signis Romania in parteneriat cu Stranger Festival Amsterdam organizeaza un eveniment multimedia destinat adolescentilor si tinerilor pasionati de film si productii multimedia.

Evenimentul cuprinde un video show cu DJ Vasile, Tom Brandus, Adrian Tabacaru, proiectia celor 6 filme de un minut castigatoare la Festivalul European Stranger (2008), precum si un concurs national de Film de Un Minut. Dintre cele 20 de filme care au trecut de preselectie, 15 vor concura pentru categoriile UMA Self-Portrait, UMA Inside Outside, UMA Best of the World (cinci clipuri pentru fiecare categorie), iar celelalte 5 pentru Premiul "Cel mai bun film de animatie".

Juriul competitiei este format exclusiv din profesionisti romani si straini. Evenimentul beneficiaza de sustinere si promovare din partea MTV Romania, care va acorda un premiu special pentru una dintre cele 90 de creatii video.

Evenimentul va avea loc pe 15 decembrie in Club Maxx si se va incheia cu un concert Suie Paparude.

Evenimentul "UMA FilmFest 2008" este deschis tuturor liceenilor si tinerilor din Bucuresti. La Gala vor participa toti cei 125 de adolescenti si tineri din tara care au luat parte, anul acesta, la atelierele UMA.
  
asdasd