Strike Back/Riposta - primul serial original Cinemax

Vineri, 3 Februarie 2012, Categoria: Noutati

Strike Back/Riposta - primul serial original Cinemax Incepand cu 17 februarie, ora 22:00, HBO Romania va difuza in premiera si in exclusivitate serialul Strike Back / Riposta, o productie originala Cinemax.

Rezultatul unor indelungi cercetari intreprinse de creatori, acest serial dramatic plin de actiune isi are originea in domeniul contra-terorismului si se desfasoara pe fundalul unor probleme globale extrem de actuale.

Primul serial dramatic realizat de Cinemax are in prim plan alianta neobisnuita dintre doi agenti secreti ai unei organizatii antiteroriste, un american renegat si un spion britanic. intr-o atmosfera intensa si plina de actiune, Stonebridge (Philip Winchester) si Scott (Sullivan Stapleton) pornesc in jurul lumii, in cautarea unui terorist international care planuieste un atac cu arme de distrugere in masa, ce poate avea urmari grave la nivel global. in cele 10 episoade ale thriller-ului Strike Back / Riposta, protagonistii se vor aventura prin orase exotice precum New Delhi, Cape Town sau regiunea Darfur si dincolo de ele, pentru a impiedica planurile teroriste de instaurare a anarhiei si haosului.

Din distributia serialului fac parte: Sullivan Stapleton (Animal Kingdom) si Philip Winchester (Crusoe) in rolurile principale, sustinuti de Amanda Mealing (Holby City), Eva Birthistle (Silent Witness), Jimi Mistry (Blood Diamond), Rhashan Stone (Episodes) si Richard Armitage (The Hobbit).

In fiecare vineri, de la ora 22:00, la HBO, vor fi difuzate cate doua episoade din serialul Strike Back / Riposta.
  
asdasd