ShortsUP via Londra

Miercuri, 7 Martie 2012, Categoria: Noutati

ShortsUP via Londra Dupa ShortsUP via Paris si via Amsterdam, o alta destinatie cu scurmetraje selectate de ShortsUP si-a pregatit decolarea: ShortsUP via Londra. Duminica, 18 martie, de la 19.00 la 21.30, la Turbohalle, va asteapta o escapada perfecta cu atmosfera tipic britanica: filme scurte memorabile, live performances si mult umor made in UK. Evenimentul va fi construit ca un road movie care va trece pe la Wembley, Parliament Square, Camden, Piccadilly Circus sau Covent Garden.

Regizorul celebrelor lungmetraje Inception sau Memento, Christopher Nolan, va fi prezent in programul ShortsUP cu filmul scurt Gandacul, in care ii recunoastem stilul narativ ce penduleaza intre real si ireal.

Filmul Stanley Pickle regizat de Victoria Mather, cu peste 30 de premii la activ (Chicago International Festival, LAShorts International Film Festival, etc) inca mai face inconjurul planetei la cele mai importante festivaluri de scurtmetraj. Emotionant si inovativ tehnic, filmul spune povestea lui Stanley, care la onorabila varsta de 20 de ani se joaca acasa la mama cu jucariile. O fata misterioasa ii da insa lumea peste cap. Pentru realizarea filmului a fost folosita pixelatia, tehnica de animare a persoanelor reale.

Dragoste cu ura, scris si regizat de Dylan si Blake Ritson, e o provocare inteligenta despre natura umana. Un tip exagerat de altruist, care isi petrece viata adunand bani pentru cauze nobile afla intr-un mod socant ca are un alter ego plin de frustrare si ura.

Filmele britanice vor fi dublate de live performances si multe surprize londoneze. Biletele pot fi achizitionate in avans incepand de miercuri, 7 martie, prin prin MyTicket si Eventim sau in seara evenimentului, direct de la Turbohalle, la pretul de 25 de lei. Pentru studentii care isi cumpara bilet in seara evenimentului, pretul este de 20 de lei. Duminica, 18 martie, biletele se vor pune in vanzare cu o ora inainte de eveniment, adica de la 18.00.

Turbohalle, cel mai nonconformist spatiu cultural din capitala se afla la statia de metrou Pacii (B-dul Iuliu Maniu nr. 220B, in fosta uzina Turbomecanica).
  
asdasd