Extra Extra Shorts la Teatrul National Bucuresti

Vineri, 11 Decembrie 2009, Categoria: Noutati

Extra Extra Shorts la Teatrul National Bucuresti ShortsUP revine pe 18 decembrie de la 21.00 la Teatrul National/ Galeriile ArtExpo cu un eveniment adaptat ritmului nebun al marilor orase – filmele din luna decembrie nu vor depasi 3 minute, iar la afterparty, SEB va mixa pe repede inainte refrenele celor mai cunoscute piese din anii 80 pana azi.

Evenimentul ShortsUP – Extra Extra Shorts va insemna peste 30 de scurtmetraje unul si unul care ii vor tine in priza pe spectatori timp de doua ore. Iran: A Nation of Bloggers este o animatie din 2008 despre libertate si revolutia prin blogging, iar Bon Voyage – o fictiune britanica amuzanta premiata la majoritatea festivalurilor de scurtmetraje din SUA. Cele mai bune filme de un minut din intreaga lume, adunate sub brandul Filminute, vor face o oprire "expres" la ShortsUP, cu o selectie de pelicule votate "cele mai populare" in 2009.

Programul de filme va include si cateva animatii semnate Studioset, unul dintre cele mai creative studiouri de animatie din Romania in acest moment.

La afterparty, SEB & Fanas promit ca fiecare piesa nu va depasi durata propriului refren, dar si ca nu vor exista regrete pentru intreruperi atat de dese, caci dupa fiecare fragment muzical cunoscut va urma altul si mai cunoscut. VJ Crid asigura vizualurile de la party printr-o serie de imagini pe cat de scurte, pe atat de memorabile.
  
asdasd