Shorts-UP la TNB: extra extra scurt-metraje

Luni, 25 Ianuarie 2010, Categoria: Noutati

Shorts-UP la TNB: extra extra scurt-metraje Pe 29 ianuarie, de la 21.00, la Teatrul National, Galeriile ArtExpo, va avea loc primul ShortsUP de anul acesta - Extra Extra Shorts (evenimentul programat initial pentru luna decembrie a anului trecut si amanat din cauza conditiilor meteo). O colectie de doua ore cu cele mai bune filme scurte sub 3 minute va fi urmata de un party incendiar cu Khidja (Rusu & Flore) si cu Fanas.



Din program fac parte scurtmetraje finaliste la Cannes Film Festival/Short Film Corner (Seeking You: A Love Letter to Hong Kong, Iran a Nation of Bloggers, Donatella), cele mai bune filme din cadrul FilmMinute 2009 (Life, Flagged, How do you do, Rapture) si filme premiate la Festivalul International de Film Tres Courts (Fetch, Les Petits Sables, The Job).

Dupa filme: Dance Your Shorts Off - afterparty incendiar cu Khidja (Rusu & Flore) si Fanas. Sounduri noi, combinatii deep disco surprinzatoare si vizualuri asigurate de VJ Crid.



Biletele sunt disponibile direct la intrare, la TNB/ ArtExpo, in seara evenimentului. Pretul unui bilet este de 20 RON si ofera acces la programul intregului eveniment.
  
asdasd