Serile Filmului Gay la Cluj

Vineri, 10 Octombrie 2008, Categoria: Noutati

Serile Filmului Gay la Cluj Cluj-Napoca va fi si acest an gazda celei de-a cincea editii a festivalului "Serile Filmului Gay". "Aceiasi oameni. Aceleasi idealuri. Doar in aparenta diferiti!" este motto-ul evenimentului din acest an, ce se va desfasura intre 13 si 19 octombrie 2008.

Be An Angel Romania, organizatorul evenimentului, doreste ca festivalul sa reprezinte un prilej de vizibilitate a comunitatii LGBT si a problematicii acesteia catre societatea româneasca. "Prin intermediul artei incercam realizarea unei punti de comunicare si de cunoastere a oamenilor, indiferent de orientarea lor sexuala" spun organizatorii.

In programul festivalului figureaza filme artistice cu tematica LGBT, o sectiune concurs, expozitii si spectacole, dezbateri, petreceri si alte evenimente surpriza. Ca in fiecare an, "Gala Premiilor Gay din Romania" va premia personalitatile vietii publice romanesti care s-au implicat sau au sprijinit comunitatea gay-lesbi din România. Ca si la editiile precedente, intrarea va fi libera.

Programul complet il puteti gasi pe pagina oficiala a festivalului.
  
asdasd