Serialul original HBO, Urzeala Tronurilor, revine cu un nou sezon din 2 aprilie

Joi, 22 Martie 2012, Categoria: Recomandari TV

Serialul original HBO, Urzeala Tronurilor, revine cu un nou sezon din 2 aprilie Urzeala Tronurilor, serialul laureat cu premiile Emmy si Globul de Aur, se intoarce la HBO, la doar cateva ore dupa premiera din Statele Unite. Primul episod va fi disponibil gratuit pe HBO GO timp de o saptamana, incepand cu data de 2 aprilie.

Inspirat din celebra serie de romane Cantec de gheata si foc de George R.R. Martin, drama fantastica Urzeala Tronurilor reda lupta epica pentru putere ce are loc in vremuri incrancenate.

Razboiul ajunge in Westeros. Pe masura ce vanturile reci sunt tot mai puternice, iar 5 regi se lupta pentru Tronul de Fier, aliantele se fac si se desfac, identitatile sunt puse sub semnul intrebarii, iar romantismul infloreste.

Dintre membrii distributiei revin: laureatul cu Emmy si Globul de Aur Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Michelle Fairley (Catelyn Stark), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Aidan Gillen (Petyr "Littlefinger" Baelish), Iain Glen (Jorah Mormont), Kit Harington (Jon Snow), Richard Madden (Robb Stark), Maisie Williams (Arya Stark), Isaac Hempstead Wright (Bran Stark), Sophie Turner (Sansa Stark), Jack Gleeson (Joffrey Baratheon), Alfie Allen (Theon Greyjoy) si Rory McCann (Sandor “The Hound" Clegane).

Noile personaje sunt: Stephen Dillane (Stannis Baratheon), Gwendoline Christie (Brienne), Carice van Houten (Melisandre), Liam Cunningham (Davos Seaworth), Natalie Dormer (Margaery Tyrell) si Rose Leslie (Ygritte).

Creat si produs de David Benioff si D.B. Weiss, sezonul al doilea din Urzeala Tronurilor are 10 episoade care se desfasoara pe fundalul iernii care se apropie - sezonul corbului alb. Mult doritul Tron de Fier este ocupat de crudul rege Joffrey, sfatuit de mama lui, Cersei, si de unchiul Tyrion, numit Mana Regelui. Dar Lannisterii sunt atacati din toate partile. Robb Stark, fiul lui Ned Stark, lord al Winterfell-ului, ucis in primul sezon, vrea autonomie in Nord si l-a luat prizonier de razboi pe fratele lui Cersei, Jaime. Daenerys Targaryen vrea sa-si intareasca puterea in Est, ajutandu-se de cei trei dragoni ai ei. Stannis Baratheon, fratele fostului rege Robert, refuza sa-l recunoasca rege pe Joffrey, se aliaza cu o preoteasa puternica si planuieste un atac pe mare. Iar Renly, carismaticul frate al lui Stannis, viseaza si el la tron.

Intre timp, un nou lider se ridica la nord de Zid punandu-i in pericol pe Jon Snow si pe colegii sai din Rondul de noapte. intre tensiuni si tratate, ostilitati si aliante, cel de-al doilea sezon din Urzeala Tronurilor promite sa fie o aventura cum nu s-a mai vazut.

HBO GO, serviciul HBO video-on-demand prin internet, ofera tuturor utilizatorilor de internet posibilitatea de a viziona gratuit timp de o saptamana, intre 2 si 9 aprilie, primul episod al celui de-al doilea sezon al serialului Urzeala Tronurilor.
  
asdasd