Serialul Fetele / Girls revine cu un nou sezon la HBO

Joi, 7 Februarie 2013, Categoria: Recomandari TV

Serialul Fetele / Girls revine cu un nou sezon la HBO Scenarista, regizoarea si actrita Lena Dunham revine in februarie cu cel de-al doilea sezon al serialului laureat cu un premiu Emmy si doua Globuri de Aur. Axat pe aventurile urbane ale unui grup de femei in varsta de 20 si ceva de ani, serialul ii are drept protagonisi pe Hannah Horvath (Dunham), prietenele sale, fostii prieteni, iubitii si fostii iubiti. Hannah, Marnie, Jessa si Shoshanna au parte de noi bucurii si dezamagiri in sezonul al doilea al serialului Fetele / Girls.

La editia de anul acesta a Globurilor de Aur, Lena Dunham a primit premiul pentru cea mai buna actrita intr-un serial de comedie, iar Fetele / Girls a primit titlul de cel mai bun serial de comedie. Pe langa Dunham, care joaca rolul lui Hannah, distributia serialului ii cuprinde pe Allison Williams in rolul lui Marnie, fosta colega de camera a lui Hannah, Jemima Kirke in rolul proaspat casatoritei Jessa; Zosia Mamet in rolul Shoshanna, care incepe cel de-al doilea sezon evitandu-l pe Ray (Alex Karpovsky) si Adam Driver in rolul lui Adam.

In fiecare sambata, de la ora 20:30, HBO va difuza un episod din sezonul al doilea al serialului. Odata cu premiera de sambata, va avea loc si prima experienta interactiva HBO Connect, care permite accesul telespectatorilor la informatii din culisele programelor preferate, chiar in momentul vizionarii. HBO Connect faciliteaza interactiunea intre fani si ofera continut exclusiv p entru o serie de productii originale HBO.

Fiecare episod al sezonului al doilea din serialul "Fetele" va avea continut live exclusiv prin intermediul HBO Connect.
  
asdasd