Se da startul concursului national de sosii Luna Noua

Luni, 2 Noiembrie 2009, Categoria: Noutati

Se da startul concursului national de sosii Luna Noua La mai putin de o luna pana la mult-asteptata premiera a filmului Saga Amurg: Luna Noua in Romania, se da startul concursului national de sosii pe www.twilightsaga.ro. Fanii celebrei serii Saga Amurg au acum ocazia sa se afirme si sa castige pachetul special de premii, daca intra pe site-ul oficial al filmului - www.twilightsaga.ro - si uploadeaza o poza recenta, insotita de o scurta descriere a personajului pe care vrea sa-l reprezinte.

Cele mai reusite sosii, pe langa premiul cel mare – pachetul special Saga Amurg-  castiga si statutul de invitat special la premiera de gala a filmului de joi, 26 noiembrie, unde vor pasi pe covorul rosu de la CinemaPRO alaturi de vedete.

Pachetul special Saga Amurg consta in: cartile seriei, ghidurile de filmari, DVD-ul Amurg si CD-ul cu coloana sonora Luna Noua, precum si obiecte promotionale Luna Noua direct de la producatorul filmului, Summit Entertainment, aduse in Romania exclusiv pentru fanii Twilight de catre distribuitorul roman, MediaPro Distribution: genti, placute de identificare, pixuri, brelocuri, portofele dar si postere si invitatii la film.



Cea de-a doua ecranizare a celebrei serii Amurg, Luna Noua, depaseste granitele timpului si ale lumii pe care o cunoastem, alaturi de Bella si Edward, care sunt acum capabili sa isi sacrifice viata pentru a-si salva povestea de iubire. Un rol decisiv il vor avea fiintele supreme din clanul Volturi, cei care impart legea printre vampiri, conducatorii nemilosi care nu se dau in laturi de la nimic pentru a mentine secreta existenta vampirilor.

Suspansul si pasiunea care au transformat Amurg intr-un adevarat fenomen, se continua cu si mai multe personaje noi, mult mai multa actiune, secrete stravechi si mistere adanci, in Saga Amurg: Luna Noua, care va putea fi urmarit din 27 noiembrie, in cinematografe.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.twilightsaga.ro/concurs. Inscrierile la concursul national de sosii se fac pana la data de 20 noiembrie.
  
asdasd