Se apropie Anim'est-ul

Vineri, 29 August 2008, Categoria: Noutati

Se apropie Anim'est-ul A treia editie a singurului festival de animatie din Bucuresti va avea loc intre 3 si 12 octombrie 2008. Ca de obicei, evenimentul e organizat de fundatia Estenest si face parte dintr-un program intergalactic de promovare a cinematografului de calitate. Avand in vedere popularitatea speciala de care s-a bucurat anim’est la primele doua editii, cea de-a treia va surprinde prin si mai multe proiectii si evenimente neconventionale.

Accesul la a treia editie a Festivalului International de Animatie Anim’est se va face doar pe baza biletelor sau a abonamentelor festivalului disponibile in fiecare dintre cinematografele Scala si Elvira Popescu sau de pe site-ul www.bilet.ro ori din magazinele bilet.ro. Abonamentele s-au pus in vanzare pe site-ul bilet.ro incepand cu 1 august, dar se vor putea cumpara si din cinematografele Scala si Elvira Popescu incepand cu data de 3 octombrie, prima zi a festivalului.

Exista urmatoarele tipuri de abonamente:

-Abonament de 10 proiectii – 50 lei. Acest tip de abonament garanteaza accesul la 10 proiectii din festival, la alegere.

-Festival Pass – 100 lei. Acest tip de abonament garanteaza accesul la toate evenimentele din festival. La cumpararea unui Festival Pass, Anim’est iti ofera un cadou - kitul festivalului, format din festival bag, tricoul Anim’est, posterul oficial si catalogul anual al festivalului. Kitul festivalului va fi disponibil odata cu inceperea festivalului la shop-ul Anim’est amenajat in cadrul Cinema Scala.

Pentru aceasta editie Anim’est, s-au pus in vanzare 500 de abonamente de 10 proiectii si 500 de Festival Pass-uri. In cazul in care la Cinema Elvira Popescu se va prezenta un numar de posesori de abonamente care va depasi numarul de locuri din sala, accesul la proiectii se va face in limita locurilor disponibile.

Biletele individuale se vor pune in vanzare dupa 1 septembrie pe site-ul www.bilet.ro si in magazinele bilet.ro si pe 3 octombrie, in prima zi a festivalului, la Cinema Scala si Cinema Elvira Popescu. Dupa punerea in vanzare a acestora pe www.bilet.ro si in magazinele bilet.ro, puteti comanda in avans un numar nelimitat de bilete pentru toate evenimentele din festival. Pretul unui bilet de intrare (valabil pentru o singura proiectie) este de 7 lei, pret unic, valabil pentru toate categoriile de public.

Anim’est este primul festival de film din Romania care pune la dispozitia spectatorilor sistemul online de bilete si care va permite sa achizitionati in avans un numar nelimitat de bilete pentru toate proiectiile la care doriti sa asistati, evitand astfel aglomeratia de la casieriile cinematografelor.

De la Cinema Elvira Popescu se vor putea achizitiona bilete si pentru proiectiile de la Cinema Scala si invers, cu singura conditie de a ajunge in timp util la proiectia dorita. Altfel, Anim’est nu va garanteaza locul in sala.
  
asdasd