Sandra Bullock - regina box-office-ului in 2009

Luni, 4 Ianuarie 2010, Categoria: Noutati

Sandra Bullock - regina box-office-ului in 2009 Sandra Bullock a stralucit in topul incasarilor pe 2009, dupa doi ani de absenta de pe marile ecrane. Topul actorilor care au adus cele mai mari sume la box-office in anul precedent a fost realizat de Quigley Publishing Company pe baza un sondaj realizat in randul directorilor de cinematografe din Statele Unite si Canada.

Dupa o revenire spectaculoasa cu rolurile din comedia romantica "The Proposal / Vrei sa te insori cu mine?" (incasari de 315 milioane de dolari) si din drama "The Blind Side" (cu peste 190 de milioane numai in SUA si Canada), Bullock a trecut in fruntea topului, devansand staruri precum George Clooney ori Denzel Washington

Sandra Bullock, care in 2009 a aparut si in comedia "All About Steve" (cu incasari ceva mai modeste, de 34 milioane de dolari in SUA si Canada) este a opta femeie care apare in topul Quigley de la infiintarea acestuia, in 1932. Ultima prezenta feminina in topul incasarilor a fost Julia Roberts, in 1999.

Anul acesta Bullock a fost secondata de Johnny Depp, starul din "Public Enemies", acestuia urmandu-i Matt Damon, George Clooney, Robert Downey Jr, Tom Hanks, Meryl Streep, Brad Pitt, Shia LaBeouf si Denzel Washington.
  
asdasd