S-au anuntat nominalizarile pentru Zmeura de Aur

Marti, 2 Februarie 2010, Categoria: Noutati

S-au anuntat nominalizarile pentru Zmeura de Aur Sandra Bullock, Ben Affleck, Sarah Jessica Parker si John Travolta se numara printre nominalizatii celei de-a 30-a editii a premiilor Razzie / Zmeura de Aur, acordate celor mai proaste filme sau prestatii actoricesti.



Peliculele "Transformers: Revenge of the fallen" si "Land of the Lost" au primit fiecare cate sapte nominalizari la Zmeura de Aur, inclusiv la categoria "cel mai prost film al anului". Protagonistii lor, Megan Fox si Will Ferrell, au fost nominalizati si ei pentru "Cea mai proasta interpretare feminina", respectiv "Cea mai proasta interpretare masculina".

In "competitia" pentru titlul de Cel mai prost film al anului se mai afla "All About Steve" (cu Sandra Bullock), "G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei" si "Old Dogs" (cu Robin Williams si John Travolta).

"Ea ar putea fi prima persoana care castiga atat o Zmeura de Aur (pentru "All about Steve"), cat si un Oscar (pentru "The Blind Side"), in acelasi weekend", a declarat John Wilson, fondatorul Golden Raspberry Awards. Castigatorii editiei de anul acesta (cu numarul 30) vor fi anuntati pe 6 martie, cu o seara inainte de gala Oscar-urilor, in timpul unei ceremonii care va avea loc la Los Angeles.

Robert Pattinson a fost nominalizat la categoria "Cel mai prost rol secundar", pentru prestatia lui din "The Twilight Saga: New Moon", iar Kristen Stewart concureaza la categoria "Cel mai prost cuplu de pe ecran" (atat pentru perechea facuta impreuna cu Pattinson, cat si pentru cea care a adus-o alaturi de Taylor Lautner).

Lista completa a nominalizarilor o puteti afla de pe site-ul oficial, Razzies.com.

  
asdasd