Vechi tovarasi

Old Dogs

 


Anul: 2008

Tara: SUA

 

Sinopsis:

"Vechi tovarasi" prezinta povestea lui Dan (Robin Williams) si a lui Charlie (John Travolta), doi foarte buni prieteni si parteneri de afaceri. Charlie este un burlac amator de distractii, iar Dan este un barbat divortat si ghinionist in dragoste, a carui fosta sotie pe nume Vicky (Kelly Preston) reapare in viata lui dupa multi ani si il informeaza ca este tatal a doi copii adorabili de a caror existenta nu stia nimic.   Vietile celor doi amici sunt complet date peste cap atunci cand sunt fortati sa aiba grija de copiii gemeni ai lui Dan - un baietel si o fetita zburdalnici si nabadaiosi in varsta de 7 ani - dar si de un caine. Aflati pe punctul de a finaliza cea mai importanta afacere din cariera, dar neavand nici o notiune despre ceea ce inseamna devotamentul fata de familie, Charlie si Dan invata de la cei doi copii ce inseamna iubirea si responsabilitatea.

Imagini:

  

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
 • Clarita Clarita / 26 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  o comedie buna Winking ;) pe John Travolta l'am ­vazut mai mult in filme de actiune, dar ­joaca la fel de bine si in comedii, ­dovada fiind Old dogs si de asemenea Wild ­hogs, inca o comedie mortala Winking ;) de Robin ­Williams nu mai vorbesc, am vazut cateva ­comedii super cu el Smiling :)

 • houser02 houser02 / 21 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Au fost scene foarte amuzante. Travolta si ­Williams fac o echipa foarte buna.

 • Calugar David Alin Calugar David Alin / 14 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Un film bun... un film care are de toate... ­momente amuzante si aici poate fi amintita scena ­cu gradina zoologica, scena cu acea ­partida de golf respectiv intalnirea...
  ­Dar... are si momente sentimentale, ­momente care dupa parerea mea te pun pe ­ganduri... un tata care abia a aflat ca este ­tata... care incearca sa fie unul bun... scena ­cu printesa una destul de emotionanta.
  SI ­pe langa cele mentionate mai sus avem in ­rolurile principale doi actori mari ai zilelor ­noastre, care formeaza un cuplu ­neasteptat de interesant si comic in acelasi ­timp.. merita vazut.
  Vizionare placuta.

 • Bogdan_din_iasi Bogdan_din_iasi / 7 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Am vazut si acest film, si mi-a placut; ­are cam tot ce-i trebuie ca sa te amuzi destul ­de mult, si sa te relaxezi putin ­, dupa o zi destul de incarcata. Oricum ­se putea si mai bine de atat, mai puteau ­fi inserate momente amuzante, ca sa fie ­comedie de la inceput pana la sfarsit, ­si nu doar pe alocuri!

 • adizoo13 adizoo13 / 22 Feb 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  un film de familie bun. destule momente amuzante ­cel cu gradina zoologica a fost mortal....Robin ­Williams aduce aminte de Mrs. Doubtfire cu ­prestatia asta

 • Calin Calin / 16 Feb 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Mie cel putin mi-a placut aceasta comedie ­, mai ales ca au si 2 mari ­actori,care au mai si imbatranit intre ­timp, un film frumos pe care il recomand ­cu multa caldura,nota maxima...

 • Bella89 Bella89 / 13 Ian 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Un film pozitiv, optimist. Smiling :)
  Are ­scene in care te amuzi copios, insotite ­de momente sentimentale. Frumos!

 • keltoighost keltoighost / 6 Ian 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  O combinatie mai buna in distributie nici ca se ­gasea.

 • rosanita rosanita / 1 Ian 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Avand in vedere distributia de zile ­mari, cred ca e un film ce merita vazut! ­Si, in plus, nu imi amintesc ca ­cei doi "divi" ai marilor ecrane sa fi ­jucat vreodata impreuna...deci e cu atat mai ­atractiv filmul si abia astept sa il vad:)

 • ghinda26 ghinda26 / 27 Dec 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  super film

 • strutz strutz / 16 Nov 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  deci cu asa o distributie cu siguranta va fi un ­film reusit si o comedie pe cinste

 
 
 

Fani

 • Nada909 (nada909)
 • Calugar David Alin
 
  
asdasd