Road movies si campioni la breakdance vineri seara

Vineri, 6 Aprilie 2012, Categoria: Diverse

Road movies si campioni la breakdance vineri seara O noapte la Opera cu Filme scurte si dans. Asa se rezuma evenimentul ShortsUP in miscare de vineri, 6 aprilie, ora 22.00. Scurtmetrajele prind viata si ritm pe cea mai spectaculoasa scena, cea a Operei Nationale din Bucuresti.

Doi campioni mondiali la breakdance, Roxrite si Ronnie, vor arata ce pot  pe muzica live a lui Electric Brother si Alexandru Anastasiu. in plus, o trupa de jazz va sustine atmosfera si ritmul evenimentului.

Filmele sunt road movies recente si premiate, populate cu eroi care pornesc la drum si trec prin aventuri - comice sau dramatice. “Drumul spre casa” (r. Rahul Gandotra) surprinde parcursul lui Pico: trimis de parinti la scoala, in India, evadeaza pentru a se intoarce acasa, in Marea Britanie. “Camionul” (r. Tom Merilion) e o metafora de 5 minute a despartirii halucinante dintre doi iubiti – in dans, pe un camion in miscare. Vezi TRAILER.

Biletele se pot cumpara in avans la pretul de 25 de lei prin MyTicket si Eventim. La intrare, biletele se pot achizitiona la pretul de 35 de lei. Detalii.

Va asteptam antrenati pentru ShortsUP in miscare!
  
asdasd