Redactia, o noua productie originala din 25 iunie la HBO si pe HBO GO

Luni, 25 Iunie 2012, Categoria: Recomandari TV

Redactia, o noua productie originala din 25 iunie la HBO si pe HBO GO Redactia, un nou serial produs de HBO, va avea premiera astazi, ora 20:00, la HBO Romania. Primul episod al serialului este disponibil gratuit si pe HBO GO.

Redactia arunca o privire in culisele programului de stiri realizat de reteaua de televiziune fictiva ACN, concentrandu-se pe vietile echipei atat din fata, cat si din spatele camerei de filmat.

Creat de Aaron Sorkin (laureat cu Oscar pentru scenariul filmului The Social Network, producator executiv si scenarist al serialului multi-premiat cu Emmy, The West Wing), noul serial HBO, Redactia, spune povestea unei echipe de stiri ce porneste intr-o misiune aproape imposibila, de a face stiri „asa cum trebuie”, in ciuda obstacolelor profesionale sau a celor de ordin personal.

Jeff Daniels (nominalizat la Globul de Aur pentru rolurile din The Squid and the Whale, Something Wild si The Purple Rose of Cairo) este Will McAvoy, prezentatorul de stiri adulat de telespectatori, iar Emily Mortimer (Hugo, Shutter Island) este MacKenzie McHale, producatorul executiv al emisiunii de stiri si fosta iubita a lui Will.

Sam Waterston (Law & Order) e Charlie, seful sectiei Stiri, un alcoolic cu principii, John Gallagher Jr. (Margaret) e Jim, producatorul plin de resurse al emisiunii; Alison Pill (In Treatment) e Maggie, fosta voluntara devenita producatoare. Dev Patel (Slumdog Millionaire) e Neal, un tanar angajat, Olivia Munn (Perfect Couples) e Sloan, analista financiara foarte sexy, iar Jane Fonda (laureata cu Oscar pentru rolurile din Klute si Julia) e Leona Lansing, sefa companiei care detine ACN-ul.

Actiunea serialului se desfasoara in cadrul fictivului canal de televiziune ACN, dar stirile care sunt expuse in fiecare episod provin din evenimente ce au avut loc in realitate – de la devarsarea de petrol din 2010, la controversa din Arizona legata de emigrare, incheind cu Occupy Wall Street – evenimente luate din ziarele vremii ce ofera serialului autenticitate.

Redactia revine asupra unor stiri ce au fost cap de afis in realitate, doar ca, de aceasta data, sunt transmise de personajele serialului.

Premiera primului sezon, care are 10 episoade, va avea loc astazi, 25 iunie, de la ora 20:00, numai la HBO.
  
asdasd