Proiectia filmului ROCKER de Marian Crisan, vineri 29 martie la Astra Film

Luni, 25 Martie 2013, Categoria: Diverse

Proiectia filmului ROCKER de Marian Crisan, vineri 29 martie la Astra Film In aceasta vineri la ASTRA FILM veti putea vedea lungmetrajul ROCKER, cel mai recent film al regizorului Marian Crisan.

Marian Crisan a cistigat premiul Palme d’Or in 2008 pentru scurtmetrajul Megatron, iar lungmetrajul de debut Morgen (2010) a fost premiat in importante festivaluri de film precum Locarno IFF, Tessaloniki IFF, Reykjavik IFF).

De peste doua decenii, ASTRA FILM promoveaza filmul romanesc prin intermediul Festivalului international de cinema documentar, al Cinematecii si Caravanei ASTRA FILM si al unor programe speciale, care au fost prezentate cu succes in strainatate sau au atras personalitati internationale ale cinematografiei in Romania, la Sibiu. Premiera filmului ROCKER se inscrie intr-o serie de proiectii-eveniment pe care ASTRA FILM le ofera cinefililor sibieni in acest an.

ROCKER (2012), o noua productie Mandragora, cel de-al doilea lung metraj al lui Marian Crisan, este un nou succes international, avand deja o cariera festivaliera remarcabila. Pelicula spune povestea lui Victor, un rocker la 45 de ani, a carui dragoste pentru fiul sau Florin depaseste limitele a ceea ce e social si moral acceptat. Viata de zi cu zi a tatalui orbiteaza in jurul fiului sau, dependent de droguri. Disperat si gata de a depasi orice obstacol pentru a-i asigura fericirea, Victor ajunge sa fure si sa se umileasca. Pe langa legatura de sange, ceea ce ii uneste si mai mult pe cei doi e muzica. Muzica rock.

“Am incercat sa observ lumea dependentilor de droguri altfel, prin ochii celor care sunt langa ei, a celor care au grija de ei. Cred ca drama familiilor si a prietenilor din jurul celor dependenti e la fel de puternica.[…] a declarat regizorul intr-o conferinta de presa.

Din distributie fac parte actorii Dan Chiorean, Alin State, Ionut Nicolae, Ofelia Popii, Crina Semciuc si multi altii aflati la prima aparitie cinematografica.

Biletele se pot achizitiona de la sediul Astra Film, de luni pana vineri, intre orele 9:00 - 16:00.

Informatii si rezervari la 0751 166 516.
  
asdasd