Natasha Richardson a murit dupa un accident la ski

Joi, 19 Martie 2009, Categoria: Noutati

Natasha Richardson a murit dupa un accident la ski Fiica Vanessei Redgrave si sotia lui Liam Neeson a murit miercuri in urma unei grave accidentari la ski suferite pe o partie de langa Quebec.

Spitalizata la Montreal in seara zilei de luni, Natasha Richardson a suferit un traumatism cranian sever in urma unei cazaturi pe o partie de incepatori. Actrita nu avea rani vizibile imediat dupa accident, si s-a intors la hotel insotita de instructorul de ski, dar dupa circa o ora a inceput sa se simta rau iar familia a chemat o ambulanta. Internata la un spital din zona, Richardson a fost ulterior transferata la Hopital du Sacre-Coeur din Montreal, apoi la Lenox Hill Hospital in New York, unde a intrat in moarte cerebrala in cursul zilei de miercuri.

Membra a "dinastiei" Redgrave, Natasha a fost fiica regizorului Tony Richardson si nepoata lui Sir Michael Redgrave si Rachel Kempson. Castigatoare a unui premiu Tony pentru prestatia sa de pe Broadway in muzicalul "Cabaret" produs de Sam Mendes, Richardson a avut aparitii notabile si in filmele de la Hollywood, insa este recunoscuta mai ales pentru performantele sale de pe scena.
  
asdasd