Julia Dreyfus intr-un nou serial de comedie

Miercuri, 8 August 2012, Categoria: Recomandari TV

Julia Dreyfus intr-un nou serial de comedie Un nou serial creat de HBO va debuta pe 18 august in Romania. Productia originala Vicepresedinta / Veep urmareste povestea unei femei care devine vicepresedinta Statelor Unite ale Americii.

Vicepresedinta va fi disponibil si pe HBO GO, serviciul de streaming lansat de HBO.

Julia Louis-Dreyfus (laureata cu Emmy pentru Seinfeld si The New Adventures of Old Christine) este Selina Meyer, protagonista serialului.

Creatorul serialului este Armando Iannucci, care a obtinut o nominalizare la Oscar pentru scenariul filmului In the Loop / Un razboi programat.

Filmat in Washington DC, serialul de comedie Vicepresedinta, o are in prim plan pe Julia Louis-Dreyfus in rolul fostei doamne senator Selina Meyer care devine vicepresedinte si descopera ca acest post nu este deloc asa cum si l-a imaginat.

Cercul lui Meyer este format din: seful ei de personal Amy (Anna Chlumsky), purtatorul de cuvant cu vechime in functie, Mike McClintock (Matt Walsh), mana ei dreapta si totodata garda ei, Gary (Tony Hale) si secretara Sue (Sufe Bradshaw). Lor li se alatura ambitiosul Dan Egan (Reid Scott).

Increzutul Jonah (Tim Simons) este cel care tine legatura cu Casa Alba.

Fosta doamna senator Selina Meyer a acceptat oferta de a fi vicepresedinta Statelor Unite. Aceasta functie nu este deloc asa cum si-ar fi dorit ci, mai degraba, asa cum a fost avertizata ca va fi. Serialul o urmareste pe Meyer si personalul ei care incearca impreuna sa se faca remarcati si sa lase in urma o mostenire trainica, fara sa se lase pacaliti de jocurile politice de zi cu zi care definesc capitala americana.

Primul sezon al serialului are opt episoade si este filmat intr-un stil improvizat. Serialul Vicepresedinta/Veep este autentic fara intentia de a fi biografic si arata cum este sa ai cel mai nesemnificativ post, in cel mai puternic birou din lume.

HBO va difuza in fiecare luni, de la ora 20:00, un episod din cele opt ale primului sezon din Vicepresedinta.
  
asdasd