In memoriam Marilyn Monroe

Vineri, 27 Iulie 2012, Categoria: Noutati

In memoriam Marilyn Monroe O adevarata bomba sexy, Marilyn Monroe a atras atentia tuturor in timpul vietii sale celebre, dar faima ei este si mai mare astazi, la 50 de ani de la disparitia sa tragica si misterioasa!

Pe 15.08, de la ora 17:00, urmariti un program special dedicat lui Marilyn Monroe: mini-seria TV in doua parti Blonda Marilyn, urmata, de la ora 21:00, de filmul Printul si dansatoarea, cu Monroe si Laurence Olivier, la DIVA Universal!

Fermecatoarea Marilyn Monroe a atras atentia tuturor in timpul vietii ei celebre, dar chinuite, ajungand insa sa se bucure de o faima si mai mare dupa moartea ei. Pentru ca in luna august 2012 se implinesc 50 de ani de la disparitia tragica si misterioasa a celebrei actrite americane, miercuri, 15.08, DIVA Universal v-a pregatit un program special, dedicat lui Marilyn Monroe.

Nascuta Norma Jeane Mortenson, bomba blonda si sexy a cucerit publicul din intreaga lume si a devenit supremul star de cinema de la Hollywood. Desi dorita de milioane de barbati, Marilyn nu a reusit niciodata sa gaseasca unul care sa o faca sa se simta completa. "Blonda Marilyn", mini-seria TV in doua parti difuzata de DIVA Universal pe 15.08, de la ora 17:00, este ecranizarea povestii artistei, avandu-i in rolurile principale pe Poppy Montgomery, Patricia Richardson si Patrick Dempsey.

Tot miercuri, 15.08, de la 21:00, urmariti la DIVA Universal filmul “Printul si dansatoarea”, regizat de Laurence Olivier, in 1957. O comedie romantica devenita clasica, in care joaca Marilyn Monroe si Laurence Olivier, despre printul regent (Laurence Olivier) al unei tari fictive, Carpathia, care vine la Londra pentru a asista la incoronarea noului rege al Angliei, dar se indragosteste de o dansatoare americana, pe nume Elsie Marina (Marilyn Monroe). Aceasta afla insa de un complot periculos care il vizeaza pe fiul printului, iar relatia celor doi ameninta sa declanseze un incident international.

Nu pierdeti cele doua productii - "Blonda Marilyn", de la ora 17:00 si "Printul si dansatoarea", de la 21:00 - miercuri, 15.08, la DIVA Universal!
Comentarii   Optiuni
 
  • Daniela Daniela / 25 Aug 2012 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    am mai vrea noi sa se mai turneze filme care sa ­fie arta pura...din pacate pentru zilele noastre ­nu prea mai avem inspiratie pentru asa ceva

  
asdasd