Gaga by Gaultier – filmul! Mother Monster va dezvalui totul, inainte de faima si dincolo de ea!

Miercuri, 12 Septembrie 2012, Categoria: Recomandari TV

Gaga by Gaultier – filmul!  Mother Monster va dezvalui totul, inainte de faima si dincolo de ea! Din 12 septembrie, un nou film incitant doar pe AXN Player: Mother Monster va dezvalui totul, inainte de faima si dincolo de ea! Gaga by Gaultier este un interviu cu Lady Gaga si designerul Jean Paul Gaultier filmat la House of Gaultier din Paris.

Gaga este persoana despre care se vorbeste cel mai mult in lume. Gaga este artista care isi cere dreptul de a fi altfel. Gaultier este artistul care a lansat creatii nonconventionale. Amandoi sunt nonconformisti si artisti liberi. Ideea a venit de la sine: de ce sa nu-i aducem pe amândoi intr-un film?

Se regasesc fata in fata intr-un interviu savuros si memorabil ce aminteste de cariera lui Gaga dezvaluind detalii secrete din backstage. Vom afla despre relatia ei speciala cu fanii, despre controlul absolut pe care il exercita asupra imaginii si carierei sale si despre pasiunea ei nemarginita pentru moda si arta contemporana. Nu ratati Gaga by Gaultier din 12 septembrie doar pe AXN Payer!
  
asdasd