Exhibition - cele mai mari expozitii de arta pe ecranul de cinema

Joi, 4 Aprilie 2013, Categoria: Noutati

Exhibition - cele mai mari expozitii de arta pe ecranul de cinema “Exhibition” prezinta o serie noua de evenimente, aducand cele mai mari expozitii de arta pe ecranul de cinema. Seria de evenimente EXHIBITION va prezenta expozitii de arta, creativ capturate pentru a fi prezentate pe marele ecran si a oferi o experienta deosebita publicului.

Seria de evenimente incepe cu o colectie atotcuprinzatoare a lucrarilor lui Eduard Manet de Academia Regala de Arta din Londra.

Al doilea eveniment al seriei va avea loc in luna iunie si prezinta o expozitie co-gazduita de Muzeul National din Oslo si Muzeul Munch, expozitie dedicata aniversarii a 150 de ani de la nasterea lui Edvard Munch.

Al treilea eveniment ce va avea loc in luna octombrie este prezentat de la Galeria Nationala din Londra, de unde publicul va putea urmari o perspectiva unica asupra capodoperei lui Johannes Vermeer.

Fiecare film-eveniment este gazduit de istoricul de arta Tim Marlow si prezinta detalii inedite din culisele organizarii acestor expozitii.

Manet - Portrete de viata - in Aprilie

Academia Regala de Arta din Londra

Manet: Portrete de Viata este prima expozitie din Marea Britanie dedicata portretelor semnate de Eduard Manet, care acopera intreaga sa cariera.

Expozitia reuneste lucrari imprumutate din mari colectii ale lumii. Evenimentul va prezenta si detalii din culisele organizarii acestei expozitii.

Munch - Munch 150 de ani In Iunie

Muzeul National Oslo si Muzeul Munch

In acest an, Norvegia sarbatoreste aniversarea a 150 de ani de la nasterea lui Edvard Munch (1863 - 1944), una dintre figurile emblematice ale artei moderne. Munch 150 ani este o colectie co-gazduita de Muzeul National si Muzeul Munch din Oslo. Evenimentul va prezenta si detalii din culisele organizarii acestei expozitii.

Vermeer - Vermeer si Muzica: Arta Iubirii si timpul liber

In Octombrie


Galeria Nationala de Arta din Londra

Galeria Nationala din Londra prezinta o importanta expozitie a unuia dintre cei mai uimitori si fascinanti pictori ai tuturor timpurilor - Johannes Vermeer. Pictorul celebrului tablou “ Fata cu cercel de perla”, Vermeer a pictat ceva mai mult de 30 de lucrari care inca mai exista. Expozitia se concentreaza asupra artei lui Vermeer si legatura acesteia cu muzica; muzica fiind una din cele mai populare teme ale picturii olandeze. Evenimentul va prezenta si detalii din culisele organizarii acestei expozitii.
  
asdasd