Dustin Hoffman pe micile ecrane intr-un nou serial: Norocul

Joi, 26 Ianuarie 2012, Categoria: Recomandari TV

Dustin Hoffman pe micile ecrane intr-un nou serial: Norocul Norocul / Luck, serialul HBO ce il are ca protagonist pe Dustin Hoffman, va avea premiera luni, 30 ianuarie, de la ora 20:00, la HBO Romania.

Serialul arunca o privire patrunzatoare in culisele lumii curselor de cai si a pariurilor sportive, prezentand toate tipurile de proprietari de cai, jockey-i, antrenori si pariori care se invart in jurul unui hipodrom. Michael Mann, care semneaza si regia episodului pilot, si David Milch, care semneaza scenariul, au adunat o distributie remarcabila, condusa de veteranii Dustin Hoffman, laureat al premiilor Oscar, si Nick Nolte, nominalizat la premiile Oscar.

Producatorii David Milch (Deadwood, NYPD Blue) și Michael Mann (Public Enemies, Ali) vor aduce saptamanal in fata publicului o ora de drama in care actiunea se centreaza pe Chester “Ace” Bernstein (Dustin Hoffman), un individ dur și plin de intuitie, implicat in lumea jocurilor de noroc și in multiplele operatiuni conexe acesteia, de la pariuri sportive, la spalari de bani și afaceri secrete.

Norocul / Luck ii mai are in distributie pe Richard Kind, in rolul agentului sportiv Joey Rathburn; pe Tom Payne in rolul lui Leon, poreclit “Bug Boy”, jockey debutant; pe Kerry Condon in rolul lui Rosie, care isi doreste sa devina jockey; pe Gary Stevens, vedeta a curselor si in viata reala, care il joaca pe Ronnie Jenkins, jockeu veteran, plin de talent, dar si cu probleme cu alcoolul.

Cele 9 episoade ale serialului contin aparitii episodice ale unor actori apreciati precum: Patrick J. Adams, Joan Allen, W. Earl Brown, Bruce Davison, Spencer Garrett, Barry Shabaka Henley, Ted Levine, Jurgen Prochnow, Alan Rosenberg, Mercedes Ruehl, Chantal Sutherland si Sir Michael Gambon.
  
asdasd