Din Paris, cu dragoste te invita sa iubesti periculos

Vineri, 29 Ianuarie 2010, Categoria: Noutati

Din Paris, cu dragoste te invita sa iubesti periculos Filmul care ii are ca protagonisti pe John Travolta, Jonathan Rhys Meyers si Kasia Smutniak, "Din Paris, cu dragoste" aduce actiunea si umorul in cinema si ii invita, pe cei care vor sa se distreze altfel si sa se cupleze pe repede-nainte, la speed dating.

Daca ai peste 18 ani, esti single, ai simtul umorului si chef de agatat de Ziua Indragostitilor, te asteptam la Tandem Cafe pentru a experimenta distractia speed datingului. Inscrie-te intre 1 si 11 februarie, trimitand pe adresa concurs@msat.ro o poza recenta si datele tale personale: nume complet, adresa, telefon, e-mail, data nasterii, inaltime, greutate, studii, ocupatie si hobby. Noi vom alege 20 de fete si 20 de baieti cat mai compatibili.

Foarte la moda in afara, speed datingul este cunoscut la noi mai mult din filme. Ii spunem "agatat-viteza" sau "agatat organizat" si se traduce in doua ore, in care vei avea intalnire cu 20 de posibili parteneri/ partenere. Ai 5 minute cu fiecare, sa va cunoasteti, sa intrebi si sa raspunzi ce-ti trece prin cap. Unde si cand mai poti avea 20 de intalniri intr-o singura seara, 20 de posibilitati, fara efort, fara riscul de a fi respins?

Impresiile (sincere) le vei scrie intr-un formular special. Vei nota persoana care ti-a placut, iar la final organizatorii vor anunta cuplurile compatibile sau ale caror alegeri au coincis.



Noile perechi vor fi premiate cu invitatii la filmul "Din Paris, cu dragoste" si cu vouchere de la Tandem Cafe. Iar prima intalnire va avea loc chiar atunci, la petrecerea de dupa maratonul de agatat. Asa ca ai numai de castigat: fie ca iti gasesti perechea, fie ca nu, ai oricum doua ore de speed dating si un super party.

Cum se apropie Valentine’s Day si indragostitii se pregatesc de seri romantice in oras, la un film de dragoste si o cina la lumina lumanarilor, MediaPro Distribution le ofera celorlalti, cei satui de inimioare si dulcegarii un film cu sex appeal, hohote de ras si multa adrenalina. Din Paris, cu dragoste vine din 5 februarie, in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, Cityplex (Bucuresti si Constanta), Lotus (Oradea) si Odeon Cineplex (Cluj).
  
asdasd