Cronenberg face filme de spionaj

Luni, 13 Octombrie 2008, Categoria: Noutati

Cronenberg face filme de spionaj Regele horror-ului intelectual din anii '80, reinventat ca autor indie in decada urmatoare, David Cronenberg se orienteaza acum catre o perspectiva ceva mai traditionala, fiind in negocieri pentru regia unui thriller politic bazat pe un romanl de Robert Ludlum (creatorul lui Jason Bourne, eroul din Identitatea lui Bourne, Suprematia lui Bourne si Ultimatumul lui Bourne).

Denzel Washington a semnat deja pentru rolul unui spion american in "The Matarese Circle", filmul avand la baza povestea din romanul omonim al lui Ludlum aparut in 1979 despre doi agenti inamici din Razboiul Rece pe care imprejurarile ii silesc sa lucreze impreuna. In roman, un grup misterios de criminali numiti "grupul Matarese" s-au infiltrat in cercurile superioare are guvernului american, si ambii agenti intentioneaza sa-i demaste si sa le dejoace planurile.

Filmul poate fi primul dintr-o franciza, dar compania MGM nu a cumparat inca drepturile de ecranizare pentru sequelul semnat de Ludlum, "The Matarese Countdown".
  
asdasd