Concert Lady Gaga la HBO

Vineri, 6 Mai 2011, Categoria: Recomandari TV

Concert Lady Gaga la HBO HBO Romania va difuza in premiera concertul Lady Gaga presents the monster ball tour at Madison Square Garden, primul spectacol HBO al artistei.

De cinci ori laureata cu Grammy, Lady Gaga va putea fi vazuta in primul ei concert HBO, duminica, 8 mai, de la ora 18:00.

Filmat pe 21 si pe 22 februarie la Madison Square Garden, New York, concertul a facut parte din turneul pe care aceasta l-a sustinut alaturi de zece dansatori si de o formatie de zece instrumentisti.

Dintre piesele din acest concert amintim: The Fame, Telephone, Monster, Alejandro, Poker Face, Paparazzi, Bad Romance, Born This Way.

Albumul de debut al lui Lady Gaga, The Fame, din 2008, a primit 2 Grammy-uri pentru „Cel mai bun album Electronic/Dance” si „Cea mai buna piesa Dance” (Poker Face) si a avut cinci piese pe primul loc in Billboard. Urmatorul album, The Fame Monster, a oferit hiturile de mare succes Bad Romance si Telephone si a primit 3 Grammy-uri: „Cea mai bun solista Pop” (Bad Romance), „Cel mai bun album Pop” si „Cel mai bun videoclip” (Bad Romance). The Fame si The Fame Monster s-au vandut in mai bine de 15 milioane de exemplare. Urmatorul album al lui Lady Gaga, Born This Way, va aparea pe 23 mai.

Pe langa cele 5 Grammy-uri, Lady Gaga a castigat 9 premii Billboard, 5 premii World Music, 2 premii People’s Choice si 11 premii MTV Music Video. Artista e pe primul loc pe Twitter cu peste 9 milioane de fani si peste 32 de milioane de fani pe Facebook.

Spectacolul a fost regizat de Lauriann Gibson, care a coregrafiat multe din videoclipurile lui Lady Gaga: Poker Face, Paparazzi, Telephone, Alejandro si Bad Romance.

Reluarile din luna mai vor fi in datele de:

9 mai – ora 08:45

14 mai – ora 16:20

26 mai – ora 12:40
  
asdasd