Ceremonia de decernare a Premiilor Emmy in direct, la HBO

Miercuri, 18 Septembrie 2013, Categoria: Premii

Ceremonia de decernare a Premiilor Emmy in direct, la HBO HBO va transmite in direct si in exclusivitate, in dimineata zilei de luni, 23 septembrie 2013, de la ora 03:00, de la Los Angeles, cea de-a 65-a gala de decernare a trofeelor Primetime Emmy, in care sunt premiate cele mai bune productii si cei mai talentati artisti de pe micul ecran.

Premiile Emmy sau Oscarurile din industria televizata premiaza excelenta programelor TV in cadrul galei anuale consacrate. Pentru a recunoaste meritele industriei televizate, Premiile Emmy acorda cele mai inalte distinctii pentru televiziunea americana in cadrul sectiunilor de primetime si late night, cu trofee decernate pentru 27 de categorii, inclusiv pentru cele de merit exceptional.

Ceremonia de decernare a Premiilor Emmy reprezinta una dintre cele mai prestigioase gale ale industriei televiziunii americane, spectaculosul eveniment ofera o seara fascinanta, plina de vedete si atrage milioane de telespectatori din intreaga lume.

Nominalizarile au fost anuntate pe 19 iulie 2013, iar gala de decernare a Premiilor Emmy, aflata la cea de-a 65-a editie, va avea loc pe 23 septembrie 2013.

Pentru al 13-lea an consecutiv, HBO a primit 108 nominalizari la Gala Premiilor Emmy, mai multe decat oricare alta retea de televiziune. Urzeala tronurilor conduce lista productiilor HBO cu 16 nominalizari, urmat de Behind the Candelabra cu 15 nominalizari, Phil Spector cu 11 si Imperiul din Atlantic City cu 10 nominalizari.

Miercuri, 25 septembrie, de la ora 20:00, HBO va difuza varianta editata si subtitrata a ceremoniei. Incepand cu 30 septembrie, gala de decernare a Premiilor Emmy va fi disponibila si pe HBO GO.
  
asdasd