Ce posturi vor transmite Premiile Oscar 2013

Luni, 18 Februarie 2013, Categoria: Recomandari TV

Ce posturi vor transmite Premiile Oscar 2013 Cea mai importanta si mai stralucitoare noapte din lumea filmului se apropie! Duminica, 24 februarie, va avea loc, la Hollywood, cea de a 85-a editie a Premiilor Academiei Americane de Film, eveniment pe care il vei putea urmari pe posturile HBO si E!.

Duminica, 24 februarie, de la ora 00:30, E! va difuza Live from the Red Carpet: Premiile Oscar 2013. Aflati informatii ”de culise” despre cei nominalizati la Premiile Oscar 2013, despre prezentatori si alti invitati, pe masura ce vedetele sosesc la a 85-a editie a Premiilor Academiei de Film, pe Hollywood Boulevard, unde Ryan Seacrest si Giuliana Rancic ii intampina relatand in direct de pe covorul rosu. Pe masura ce interesul si nerabdarea generala cresc, vom afla cele mai recente barfe si noutatile din lumea modei.

Miercuri, 27 februarie, de la ora 22:00, veti putea urmari, la E!, Fashion Police: Premiile Oscar 2013, o editie speciala a emisiunii, dedicata acestui important eveniment. Intreaga comunitate a showbiz-ului si fanii filmului din toata lumea isi indreapta atentia spre ceremonia de decernare a Premiilor Oscar din acest an. Fiti alaturi de Joan Rivers, Giuliana Rancic, George Kotsiopoulos si Kelly Osbourne, care trec in revista stilul celor care pasesc pe covorul rosu si ne transmit verdictul lor asupra succeselor si esecurilor din moda acestei seri.

Ceremonia de decernare va fi transmisa live, in limba originala, nedublat, in noaptea de Duminica, 24 februarie, spre luni, de la ora 3:30, si va fi precedata de o transmisiune speciala, in direct de pe covorul rosu, incepand cu ora 2:00 si de postul HBO.

Varianta editata si subtitrata a Premiilor Academiei Americane de Film, editia 2013 va fi difuzata de HBO marti, 26 februarie, de la ora 20:00.
  
asdasd