Californication revine la HBO cu sezonul 5

Joi, 15 Martie 2012, Categoria: Recomandari TV

Californication revine la HBO cu sezonul 5 In sezonul 5 al serialului, scriitorul Hank Moody paraseste platourile de filmare unde se ecranizeaza romanul sau Fu**ing & Punching si, proaspat revenit de la New York, este angajat de hiper-bogatul mogul rap Samurai “Sam” Apocalypse (RZA) sa scrie scenariul pentru filmul ce poarta titlul Santa Monica Cop.

Dupa aventurile primelor patru sezoane, Hank este pus in fata unor noi provocari. Trebuie sa lucreze pentru Sam si sa nu dea frau liber pasiunii pentru seducatoarea cantareata Kali. Dupa succesul romanului sau, Hank, fost profesor la liceu, e scolit aprig intr-ale strazii de catre noul lui amic Samurai “Sam”, insa relatia lor e pusa la grea incercare de atragatoarea Kali (Meagan Good), protejata lui Sam, care reuseste sa ii starneasca lui Moody sentimente demult uitate.

Si pentru ca spectacolul sa fie complet, in cel mai recent sezon al serialului Californication, ii vom revedea pe Charlie, Marcy, dar si pe Karen si Becca.

Intre timp, proaspat divortatii Charlie (Evan Handler) si Marcy (Pamela Adlon) au grija de bebelusul lor impreuna cu noul sot al lui Marcy, Stu Beggs (Stephen Tobolowsky), iar atragatoarea lor bona britanica, Lizzie (Camilla Luddington), va interveni in sanul fericitului trio in moduri din cele mai neasteptate.

In ceea ce priveste „fosta” familie a lui Hank, Karen (Natascha McElhone) traieste un basm suburban: e casatorita, iar fiica Becca (Madeleine Martin) e indragostita de Tyler (Scott Michael Foster), care aduce aminte, destul de tare, de Hank Moody cel din tinerete.

HBO Romania va difuza serialul Californication in premiera, din 17 martie, incepand cu ora 20:00.
  
asdasd