Adrien Brody ii ia locul lui Schwarzenegger in lupta cu Predatorii

Miercuri, 7 Octombrie 2009, Categoria: Noutati

Adrien Brody ii ia locul lui Schwarzenegger in lupta cu Predatorii Surpriza: Adrien Brody a fost ales de 20th Century Fox pentru rolul eroului-mercenar care se lupta cu creaturile extraterestre in "Predators", noul episod al francizei care a debutat in 1987 sub bagheta lui John McTiernan.

Brody ii va avea alaturi in distributie pe Alice Braga ("I Am Legend"), Danny Trejo ("Con Air") si Walt Goggins ("The Shield"), iar scenariul va fi semnat de Robert Rodriguez ("Sin City").

Pelicula va fi regizata de Nimrod Antal iar filmarile se vor desfasura in Hawaii si Austin, Texas (la Troublemaker Studios). "Predators" e programat sa fie lansat pe ecrane in iulie 2010.

Desi e cunoscut mai ales pentru rolul pianistului hiper-sensibil din filmul regizat de Roman Polanski (care i-a adus si un premiu "Oscar"), Brody va interpreta de aceasta data un personaj foarte asemanator celui jucat de Arnold Schwarzenegger in versiunea originala din 1987: un mercenar care incearca sa-si salveze prietenii de la o moarte crancena in jungla, acolo unde sunt vanati de extraterestri.
  
asdasd