Fratii Bloom arunca in aer Castelul Peles

Joi, 28 Mai 2009, Categoria: Noutati

Fratii Bloom arunca in aer Castelul Peles Comedia excentrica "Fratii Bloom" este o pelicula hollywoodiana filmata si in Romania, care prezinta Castelul Peles in ipostaze de-a dreptul incendiare, chiar... explozive. Realizatorii nu au stat pe ganduri si au aruncat in aer, cel putin pe pelicula, celebrul Castel Peles, una dintre cele mai importante mosteniri istorice ale Romaniei.

Aceasta scena socanta chiar si pentru amatorii de senzatii tari va putea fi urmarita in premiera mondiala din 29 mai si in Romania, odata cu lansarea filmului Fratii Bloom si in cinematografele de la noi, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Atat Rachel Weisz, Adrien Brody si Mark Ruffalo, cele trei vedete care interpreteaza rolurile principale, cat si echipa de realizatori au poposit pe plaiurile mioritice si au avut drept locatii de filmare pe langa Sinaia si Comarnic, Bucuresti, o scena importanta fiind realizata si la Cazinoul din Constanta.

Romania le-a oferit cineastilor o serie de locuri-cheie. Castelul Peles are o structura neorenascentista complicata, localizat in inima Carpatilor, construit la sfarsitul secolului al 19-lea de catre Regele Carol I al Romaniei ca o rezervatie de vanatoare si ca loc de retragere in timpul verii pentru monarh. Castelul a devenit casa din New Jersey a lui Penelope, tanara miliardara interpretata de Rachel Weisz. "Poate parea destul de absurd sa mergi atat de departe in reprezentarea unui loc care e, de fapt, foarte aproape de locul din care venim. E ceva unic si ne-am gandit ca exprima perfect excentricitatea lui Penelope", declara Wendy Japhet, producatoarea filmului.

Fratii Bloom vin in Romania in cautarea jafului perfect, din 29 mai, in premiera mondiala in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CITYPLEX, Oden (Cluj), Lotus (Oradea) si Cinema City (Timisoara).
  
asdasd