Se intorc Predatorii

Joi, 9 Iulie 2009, Categoria: Noutati

Se intorc Predatorii Conform HollywoodReporter, Nimrod Antal, regizorul filmului horror „Vacancy”, a fost ales sa regizeze pelicula "Predators" pentru studiourile Fox si producatorul Robert Rodriguez.

Alex Litvak si Michael Finch au scris scenariul cu ajutorul caruia studioul spera ca va aduce la viata franciza Alien-Predator, pentru prima oara dupa 1990. Creatura amenintatoare ce si-a facut aparitia pentru prima oara in 1987 in jungla din America Centrala in timp ce ii urmarea pe Arnold Schwarzenegger si pe prietenii acestuia, a avut doua roluri principale si alte cateva aparitii alaturi de alti raufacatori din franciza Alien.

Dupa ce filmul anterior castigase la box office doar 169 milioane de dolari, Alien Vs Predator: Requiem a incasat doar 121 milioane. Studioul si creatorii filmului vor sa se intoarca la originile francizei si sa produca un film de actiune centrat pe personaje.

In aceasta versiune, un grup de oameni blocati pe o planeta - casa Predatorilor - trebuie sa supravietuiasca ororilor intalnite. Si James Cameron a incercat, in trecut, acelasi lucru cu filmul sau Aliens.

Aceasta noua aparitie pe care Rodriguez visa sa o produca inca din 1994, cand a fost angajat sa scrie un scenariu pentru o a doua parte, isi are lansarea stabilita pe 7 iulie 2010. Dupa cum a declarat intr-un interviu pentru Ain`t It Cool News, Rodriguez a ales studiourile Troublemaker din Texas pentru a produce pelicula datorita reducerilor de taxe si pentru a avea sansa unui control total asupra filmului.
  
asdasd