7 premii Golden Globes pentru La La Land

Marti, 10 Ianuarie 2017, Categoria: Premii

7 premii Golden Globes pentru La La Land Lungmetrajul "Moonlight", regizat de Barry Jenkins, a fost desemnat cel mai bun film-dramă, în timp ce musicalul "La La Land"in regia lui Damiel Chazelle, a fost numit cel mai bun film-comedie, la cea de-a 74-a gala a premiilor Globurile de Aur, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles.

Editia din acest an a premiilor Globul de Aur, decernate de Asociatia presei straine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA), a fost prezentata de celebrul actor si prezentator american Jimmy Fallon, care a fost ajutat de de cele trei fiice ale lui Sylvester Stallone, pe nume Sistine, Sophia si Scarlet, desemnate anterior Miss Globurile de Aur 2017. Evenimentul s-a desfasurat pe 8 ianuarie, la Hotelul Beverly Hilton din Beverly Hills, Los Angeles.

Printre starurile care au prezentat laureatii si au decernat trofeele au fost Sting, Ben Affleck, Casey Affleck, Drew Barrymore, Kristen Bell, Annette Bening, Pierce Brosnan, Naomi Campbell, Steve Carell, Jessica Chastain, Priyanka Chopra, Matt Damon, Viola Davis, Laura Dern, Leonardo DiCaprio, Gal Gadot, Hugh Grant, Jon Hamm, Goldie Hawn, Chris Hemsworth, Felicity Jones, Anna Kendrick, Nicole Kidman, Brie Larson, John Legend, Diego Luna, Sienna Miller, Mandy Moore, Jeffrey Dean Morgan, Timothy Olyphant, Chris Pine, Eddie Redmayne, Ryan Reynolds, Zoe Saldana, Amy Schumer, Sylvester Stallone, Sting, Emma Stone, Justin Theroux, Carrie Underwood, Vince Vaughn, Milo Ventimiglia, Sofia Vergara, Carl Weathers, Reese Witherspoon si Kristen Wiig.

La editia din 2017, premiul Globul de Aur pentru intreaga cariera a fost decernat actritei Meryl Streep. Actrita Viola Davis, care a castigat trofeul duminica seara pentru "cea mai buna actrita intr-un rol secundar", dupa interpretarea din filmul "Fences", a rostit un "laudatio" emotionant in care a evocat-o pe Meryl Streep de-a lungul impresionantei sale cariere. Actrita Meryl Streep a fost ovationata de audienta de celebritati care au participat la gala Premiilor Globurile de Aur in Los Angeles.
  
asdasd