Spune Pe Scurt te trimite in Malta

Joi, 20 Mai 2010, Categoria: Diverse

Spune Pe Scurt te trimite in Malta Pe langa faptul ca este o insula deosebita, situata in mijlocul Marii Mediterane, unde poti gasi, evident, tot ce iti doresti de la o vacanta de vara, Malta te atrage cu cei peste 7000 de ani de istorie si multe locuri de neuitat.

In anul 1980, pentru filmarile lung metrajului POPEYE (cu Robin Williams), producatorii filmului au construit un sat in apropierea orasului Mellieha (din Malta), care a fost folosit ca decor pentru actiunea principala din film.

In zilele noastre, Popeye Village a ramas in acelasi loc si este populat de localnici. Casele sunt exact cele pe care le-ati vazut in film. Nu numai POPEYE a fost insa filmat in Malta. Sunt multe filme celebre care au fost turnate in studiourile malteze: Agora (2009), The Da Vinci Code (2006), Munich (2005), Troy (2004), The Count of Monte Cristo (2002), Astérix & Obélix: Mission Cléopatre (2002), Gladiator (2000). Nu lipsesc nici clipurile muzicale sau productiile publicitare filmate in Malta. Madonna sau Pepsi sunt doar 2 nume mari care au folosit imaginile incredibile ale insulei.

Spune pe Scurt si MALTA TRAVEL (malta.ro) te ajuta sa ajungi in aceste locuri daca esti cu adevarat pasionat de cinema. Trimite-ne filmul tau la adresa Oficiul Postal 61, CP. 30, Bucuresti, Romania, si poti castiga o vacanta de 7 zile (all inclusive) pentru 2 persoane in insulele Malteze. Mai multe detalii gasesti pe site-ul evenimentului.
  
asdasd