Spielberg ecranizeaza povestea unui iepure invizibil

Luni, 3 August 2009, Categoria: Noutati

Spielberg ecranizeaza povestea unui iepure invizibil Steven Spielberg revine in spatele camerei de filmat cu "Harvey", o adaptare dupa piesa cu acelasi titlu scrisa de Mary Chase ce are la baza povestea unui barbat (interpretat de Jimmy Stewart in versiunea cinematografica din 1950) care se imprieteneste cu un urias iepure invizibil.

Proiectul este o co-productie 20th Century Fox si DreamWorks, iar Spielberg planuieste sa inceapa filmarile la inceputul anului viitor. E de asteptat ca regizorul sa apeleze la staruri de prima marime, precum Tom Hanks si Will Smith, pentru a gasi pe cineva cu agenda libera in perioada respectiva.



Presedintele studiourilor Fox, Tom Rothman, a facut rost de scenariul original de la "Harvey", scris de Jonathan Tropper, si i l-a trimis lui Spielberg, cu care lucrase si la "Minority Report". Regizorul si partenera sa de la compania DreamWorks, Stacey Snider, au considerat ca materialul, desi vechi de 65 de ani, abordeaza teme actuale si s-au hotarat sa-l aduca din nou pe ecrane.
  
asdasd