Scufita Rosie - versiunea Goth

Miercuri, 5 August 2009, Categoria: Noutati

Scufita Rosie - versiunea Goth Compania de productie a lui Leonardo DiCaprio, Appian Way, va dezvolta o versiune gotica a povestii clasice cu "Scufita Rosie" pornind de la un scenariu semnat David Leslie Johnson.

Appian Way si Johnson au mai colaborat cu succes la filmul horror "Orphan", care a inregistrat incasari de 28 milioane de dolari in primele 11 zile de la premiera.

Cea mai bine cunoscuta versiune a povestii - cea in care un lup se deghizeaza pentru a pacali o fetita care duce merinde bunicutei sale - a fost publicata in secolul 19 de catre Fratii Grimm. Versiunile orale ale "Scufitei Rosii" au circulat inca din Evul Mediu, insa erau mult mai sumbre, in locul lupului aparand un varcolac. Prima versiune publicata a basmului, cea care ii apartine lui Charles Perrault ("Le Petit Chaperon Rouge"), nu avea un final prea fericit - Scufita Rosie sfarsea mancata de lupul cel rau.

Urmatoul film produs de Appian Way care va aparea pe ecrane este thriller-ul "Shutter Island", regizat de Martin Scorsese si avandu-l pe DiCaprio in rolul principal.
  
asdasd