Rezolva noi enigme impreuna cu Lilly Rush, in serialul Cu sange rece, sezonul 2

Joi, 2 Februarie 2012, Categoria: Noutati

Rezolva noi enigme impreuna cu Lilly Rush, in serialul Cu sange rece, sezonul 2 Lilly Rush, protagonista serialului Cu sange rece, este singura femeie detectiv din echipa de Omucideri din Philadelphia care lucreaza la cazuri de crima inchise, care nu au fost niciodata rezolvate.

Dupa un prim sezon de cazuri elucidate cu succes, Diva Universal le aduce telespectatorilor sezonul 2 al acestui serial nominalizat la Premiile Emmy.

Noul sezon are premiera, pe 2 februarie, fiind difuzat in fiecare joi, de la 21:00, cate doua episoade, la Diva Universal.

Ambitiosul si ingeniosul detectiv Lilly Rush (Kathryn Morris) redeschide cazuri de crima nesolutionate ce au avut loc cu ani sau chiar decenii in urma.  Anterior, Rush si-a folosit capacitatea de a intelege mintea criminala pentru a rezolva cazuri de crima curente.

Acum, acest detectiv cu experienta este interesat de noi provocari cum ar fi: interogare martorilor unor crime ce au fost comise cu ani in urma si care le-a schimbat acestora destinul; folosirea unor metode de anchetare noi pentru a descoperi probe in cazurile de crima. 
  
asdasd