Radu Muntean - selectionat la European Film Awards

Duminica, 24 August 2008, Categoria: Noutati

Radu Muntean - selectionat la European Film Awards Pelicula "Boogie" a lui Radu Muntean a fost selectata pe "lista lunga" la Premiile Academiei Europene de Film ce vor fi decernate pe 6 decembrie, in cadrul unei ceremonii care va avea loc la Copenhaga.

Lista lunga a filmelor in cursa pentru nominalizarile la prestigioasa distinctie include in total 20 de filme care au fost alese de membri ai Academiei Europene de Film si critici de film pe baza propunerilor facute de institutiile de film europene, festivaluri, presa si profesionisti din domeniul cinematografiei.

"Boogie" este porecla din adolescenta a personajului central, o poreclă care nu i se mai potriveşte acum lui Bogdan Ciocazanu (interpretat de Dragos Bucur) - filmul spunand povestea deziluziilor unui barbat aflat in criza celor 30 de ani recent impliniti. Dragos Bucur este la cea de-a treia colaborare cu Radu Muntean, după "Furia" si "Hartia va fi albastra".



O co-producţie MultiMedia Est si Antena 1 sustinuta de Centrul National al Cinematografiei, "Boogie" a fost prezentat, printre altele, la sectiunea Quinzaine des Realisateurs la Cannes si in cadrul Festivalului International de Film Karlovy Vary, iar pe ecranele romanesti va aparea incepand cu luna septembrie.
  
asdasd