Proiectii de filme gratuite in parcul Crangasi

Vineri, 21 August 2015, Categoria: Diverse

Proiectii de filme gratuite in parcul Crangasi In perioada 24 - 30 august, Parcul Crangasi va fi gazda unor proiectii de filme interesante la care intrarea va fi gratuita.

In fiecare seara, de luni, 24 august, si pana duminica, 30 august, Parcul Crangasi invita iubitorii de film la proiectii gratuite. Filmele care vor fi difuzate sunt „Familia Belier”, „Suflet Salbatic”, „Gardienii Galaxiei”, „Povesti trasnite”, „Gunoi”, „Joc periculos”, „Marea Neagra”.

Program

Luni, 24 august, ora 21:30


Familia Belier, o comedie in regia lui Eric lartigau, cu Karin Viard, François Damiens, Louane Emera in distributie, prezinta povestea Paulei (singura care nu este surda din familia sa) care isi doreste sa devina o mare cantareata, desi parintii nu prea sunt de acord cu acest vis. In viata reala, Louane Emera (Anne Peichert pe numele real) a ajuns in semifinale la Vocea Frantei.

Marti, 25 august, ora 21:30

Suflet Salbatic/Wild, o biografie-drama in regia lui jean Marc Wallee, cu Reese Witherspoon si Laura Dern in distributie. In pragul divortului, dar si dupa moartea mamei, Cheryl Strayed decide sa faca o calatorie, pe jos, de 1500 km... de una singura. Aventura nu lipseste.

Miercuri, 26 august, ora 21:30

Gardienii Galaxiei/Guardians of the Galaxy, aventura si actiune in regia lui James Gunn, cu o distributie de exceptie - Chris Pratt, Zoe Saldana, Vin Diesel si Bradley Cooper. Un grup de criminali intergalactici sunt fortati sa lucreze impreuna pentru a opri un razboinic fanatic care vrea sa detina controlul Universului.

Joi, 27 august, 21:30

Povesti Trasnite, o comedie argentiniana in regia lui Damián Szifron, cel care semneaza si scenariul, a fost nominalizat anul acesta la Oscar. Lipsiti de aparare in fata unei realitati care pe neasteptate poate deveni imprevizibila, personajele din Wild Tales traverseaza granita subtire dintre civilizatie si brutalitate. O poveste despre dragoste, dezamagire, razbunari ale trecutului, tragedie si chiar violenta din detaliile vietii de zi cu zi. Toate apar pentru a-i impinge pe eroi pe buza prapastiei, spre incontestabila placere a pierderii controlului.

Vineri, 28 august, ora 21:30

Gunoi/Trash, o productie britanico-braziliana din 2014, ce are aventura si comedie din plin ii are pe Martin Sheen si Rooney Mara  in distributie. Actiunea are loc in Brazilia, unde trei tineri fac o descoperire inedita la groapa de gunoi care ii face sa fuga cat ii tin picioarele si sa fie urmariti de politie.

Sambata, 29 august, ora 21:30

Joc Periculos/ Wild Card este o productie 2015 in regia lui Simon West, cu Jason Statham, Stanley Tucci si Sofia Vergara in distributie. Un bodyguard din Los Angeles, fost mercenar si probeleme cu jocurile de noroc are probleme... si o singura carte ramasa in joc... totul sau nimic....

Duminica, 30 august, ora 21:30

Marea Neagra/ Black Sea, o productie Marea Britanie-SUA-Rusia din 2014, plina de aventura, cu Kevin McDonald regizor si Jude Law in distributie. Un submarin al germaniei naziste ce transporta aur ajunge pe fundul marii si este dat disparut. Un comandant primeste misiunea de a repera si recupera submarinul, nu inainte de a i se promite o recompansa extrem de atractiva. Ce se intampla cand aurul ajunge in mainile echipajului de bord ramane de vazut...

Intrarea este libera la toate filmele.

Cinema in Parc este un eveniment organizat cu sprijinul Primariei Sectorului 6 prin Centrul Cultural European Sector 6, in parteneriat cu Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc.
  
asdasd