Premiile Sindicatului Actorilor American-avanpremiera pentru Oscaruri

Luni, 28 Ianuarie 2008, Categoria: Noutati

Premiile Sindicatului Actorilor American-avanpremiera pentru Oscaruri Daniel Day-Lewis, desemnat Cel mai bun actor pentru rolul din "There Will Be Blood", a dedicat trofeul sau lui Heath Ledger care a incetat din viata saptamana trecuta, la varsta de 28 de ani. Surpriza serii a constituit-o revenirea in forta a britanicei Julie Christie, castigatoarea premiului pentru Cea mai buna actrita, gratie interpretarii unei victime a maladiei Alzheimer in "Away from her".

Sindicatul Actorilor Americani l-a apreciat pe Javier Bardem ca Cel mai bun actor in rol secundar pentru rolul unui ucigas psihopat din "No Country for Old Men", iar Cel mai bun rol secundar feminin a adus-o in lumina reflectoarelor pe Ruby Dee pentru performanta sa din "Gangster American".

"Clanul Soprano" a fost campionul absolut al premiilor pentru televiziune, atat James Gandolfini cat si Edie Falco revendicand premiile cele mai importante (Cel mai bun rol masculin / Cel mai bun rol feminin), iar echipa reunita obtinand premiul pentru Cel mai bun colectiv de actori intr-un serial de televiziune - drama.
  
asdasd