Pregatirile Turneului Spune pe Scurt se apropie de final

Joi, 3 Septembrie 2009, Categoria: Noutati

Pregatirile Turneului Spune pe Scurt se apropie de final Spune pe Scurt este singura retea de distributie "made in Romania" a filmelor de scurt metraj, pe plan intern si international.

Aflat in primul an de existenta, Spune pe Scurt a debutat in luna mai a anului 2009 cu un Festival Online de Scurt Metraje, la care au participat 50 de scurt metraje din 11 tari. In perioada 16 septembrie – 31 octombrie 2009, o echipa a festivalului Spune pe Scurt va pleca intr-un turneu ce va cuprinde 27 de orase din Romania. In fiecare sala de spectacol din fiecare oras, se vor proiecta 4 ore de scurt metraje (participante in anii precedenti la Oscar, Cannes, New York sau Berlin), atent selectionate pentru destinderea publicului.

Evenimentele Spune pe Scurt (SPS) vor continua la sfarsitul anului 2009 si inceputul lui 2010 cu o serie de workshop-uri, proiectii de film pentru copii si concurs de scurt metraje low/no budget. Pana atunci, va invitam sa urmariti filmele participante la editia de debut a festivalului Spune pe Scurt, Short Film Area pe site-ul oficial sau pe site-urile partenere.

Turneu Realizat cu sprijinul: Hover (Alexandros Motors), SC Diametal srl, Slavia Turism, Pro Cinema, ProFM si ProTv.ro

Parteneri: MocKINGheads, Fan Curier

Parteneri media: Stirilocale.ro, Filmoteca.ro, Cinemarx.ro, 220.ro, revista Zile si Nopti, AfluAcum.ro, Studentie.ro, revista THE ONE, Time Out Bucuresti, suplimentul Dupa Afaceri

Organizator: EFECTIV D4 EVENTS
  
asdasd