O noua seara de esente tari Spuse pe scurt in Control

Marti, 26 Mai 2009, Categoria: Festival

O noua seara de esente tari Spuse pe scurt in Control Insemnati-va calendarele, miercuri seara se „Spune pe scurt” din nou in Club Control! La jumatatea saptamanii, cand parca-parca mijeste weekend-ul, festivalul „Spune pe scurt” vine cu o adiere proaspata de distractie, si bere gratis - lichidul, nu formatia!

De la arta vizuala la muzica, totul va conlucra ca sa ne reincarce bateriile pentru inca doua zile de munca sau scoala, dupa caz.

Dar sa ne focusam pe miercuri – de la 18:00 organizatorii festivalului v-au pregatit o droaie de expozitii pentru deliciul ochilor: benzile desenate „comics cevamarunt” ale lui Sergiu si Toma, fotografiile marca Andrei Tanase cu tematica "Trans-Siberian" si o realitate neconventionala desenata in creion de Romosan Alexandru Gabriel. Lor li se vor alatura colectiile personale de fotografie si desene in creion ale lui Gabriel Romosan, respectiv Radulescu Nicoleta.

Pe tot parcursul serii, targul de hainute si accesorii hand-made va fi deschis publicului, care va putea admira in voie lucrusoarele unor oameni talentati expuse de BeiBz ART, elena.artistyle, Madeea si Mona (happyearrings).



Si, pentru ca suntem totusi intr-un Club cu „C” mare, oferta la capitolul muzica nu se lasa mai prejos: de la 21:00, nu-l pierdeti pe Marius Dascau in concert, iar la 22:00 se ridica si mai cu spor tonusul general de party. Cum? Cu muzica de film la „Sound of the Movies", cum altfel?! Daca nu intelegeti de ce era la mintea cocosului legatura, dati un click pe site-ul oficial al festivalului „Spune pe scurt” ca sa aflati cu ce se mananca un festival online de scurt-metraje.

Si, cum tot ati ajuns pe webpage, de ce sa nu va instalati cu o punga de Popcorn in fata computerului personal pentru o mica vizionare? Eu una n-as stramba din nas la ocazia de a vedea niste scurt-metraje de animatie sau fictiune alese pe spranceana, mai ales cand e fara intrare!

Ca tot veni vorba de gratuitati, nici „efortul” de a parasi comfortul casei pentru manifestarile non-online din cadrul festivalului nu va va slei prea tare. Organizatorii asigura cate o bere pe baza biletului pentru primii 50 sositi in Club Control, pe strada Academiei nr. 19.
  
asdasd